monkeymining_bar

Process Mining implementatie

Met de Process Mining software van MonkeyMining krijgt uw organisatie een belangrijke tool in handen als het gaat om het verbeteren van processen. Het uiteindelijke succes van het gebruik van de software hangt af van de manier waarop u de tool inzet. Een gedegen Process Mining implementatie binnen uw organisatie is hierbij belangrijk. Op deze pagina leest u alles over de MonkeyMining werkwijze.

De MonkeyMining implementatie in 4 stappen

Succesvolle Process Mining implementatie binnen uw organisatie

Intake

Gedurende de intake verdiepen wij ons in uw uitdaging en maken we gezamenlijk een plan om uw doelen te realiseren

Proof of Concept

Om doelgericht aan het werk te gaan met Process Mining adviseren wij om te starten met een Proof of Concept

Resultaten presenteren

Het resultaat vormt de basis voor de business case, die het succes van onze software aantoonbaar bewijst

Implementeren

 Met het structureel implementeren van Process Mining helpen we u graag met onze partners en trainingen

a

Starten met Process Mining

Bij het starten met Process Mining, heeft u wellicht vragen heeft over de hoeveelheid beschikbare data of de kwaliteit van deze data.

 

Het is onze ervaring dat organisaties veel minder data nodig hebben, dan dat men vooraf denkt. En dat er vaak meer data voorhanden is, dan dat men zich vooraf had gerealiseerd.

 

Met de Data-discovery sessie ondersteunen wij u bij het voorbereiden van uw data. Tijdens de Data-discovery sessie onderzoeken wij samen met u:

  • de benodigde data
  • de verschillende bronnen van data
  • de kwaliteit van de data

 

Na de Data-discovery weet u direct of er voldoende data beschikbaar is om verzekerd te zijn van een resultaat uit uw Process Mining project.

Proof of concept Process Mining

Proof of Concept

Om u en uw organisatie doelgericht op weg te helpen met het succesvol inzetten van Process Mining, adviseren wij om te starten met een Proof of Concept (PoC).

 

Vanuit een actueel vraagstuk uit uw organisatie, starten we een Proof of Concept. We formuleren een onderzoeksvraag, definiëren succescriteria en bepalen de doorlooptijd. De volgende stap is het toepassen van Process Mining op uw data. Na afloop van de PoC heeft u een antwoord op uw onderzoeksvraag en heeft u ondervonden hoe Process Mining in zijn werk gaat.

 

Afrondend gebruiken we het resultaat van de Proof of Concept voor uw business case, die het succes van onze Process Mining software en aanpak aantoonbaar bewijst. Hiermee helpen wij u met het creëren van draagvlak binnen uw organisatie voor het succesvol implementeren van Process Mining.

image

Resultaten presenteren

De resultaten van het Process Mining wilt u delen met diverse stakeholders. MonkeyMiner biedt u functionaliteit om de resultaten te presenteren en te vertalen naar aansprekende voorbeelden uit uw dagelijkse praktijk.

 

Omdat iedere stakeholder behoefte heeft aan andere visualisaties van de data ondersteunen wij dit proces met verschillende functionaliteiten. Het juist presenteren van de data zorgt voor draagvlak van uw Process Mining traject en helpt bij het opstellen van een business case voor Process Mining.

Implementatie Process Mining

Process Mining implementatie

Om de Process Mining implementatie binnen uw organisatie tot een succes te maken, bieden wij u ondersteuning bij het invoeren van methodieken, die een juiste manier van werken met data in uw organisatie waarborgen. Vanuit een solide aanpak kunt u optimaal profiteren van de vele voordelen, die Process Mining uw organisatie kunnen opleveren.

 

Wij helpen u graag om met Process Mining maximaal resultaat te halen uit uw doelen. U kunt gebruik maken van ons aanbod van:

 

Process Mining met MonkeyMiner!

Interesse in Process Mining en wil je het graag live in actie zien? Probeer MonkeyMiner gratis of vraag een demo aan.

Gratis proberen Demonstratie aanvragen
PROBEER MONKEYMINER NU GRATIS