MonkeyMiner modules

Prepareer uw data
Verwerk uw data
Analyseer uw data
Presenteer uw data
monkeymining_bar

Prepareer uw data

Mede door digitalisering hebben veel organisaties meer bronnen en data beschikbaar dan aanvankelijk gedacht. MonkeyMiner DATACRUNCHER is een praktische module, waarmee deze data geschikt gemaakt kan worden om te kunnen beginnen met Process Mining.

 

Met behulp van MonkeyMiner DATACRUNCHER maakt u eenvoudig verbinding met diverse bronnen van data, zoals logbestanden, databases, cloud omgevingen of (maatwerk) applicaties. Binnen MonkeyMiner DATACRUNCHER kunt u de beschikbare data verzamelen, filteren, sorteren en samenvoegen, waardoor u de kwaliteit van uw data verhoogt. Hoe hoger de kwaliteit van de beschikbare data-set is, inclusief timestamps (tijdstempels), hoe meer u profiteert van Process Mining.

 

Nadat de verschillende gegevensbronnen gereed zijn, kunt u beginnen met Process Mining.

Verwerk uw data

De MonkeyMiner PROCESS MINING module is de Process Mining tool, die de data afkomstig uit uw eigen systemen vanuit verschillende invalshoeken visueel in kaart brengt in de vorm van accurate processtromen op basis van de timestamps van opeenvolgende verrichte handelingen.

 

Aan de hand van het innovatieve algoritme van de MonkeyMiner PROCESS MINING module wordt voor u en uw organisatie volledig geautomatiseerd inzichtelijk gemaakt welke processtromen er daadwerkelijk binnen uw organisatie aanwezig zijn en hoe deze verlopen.

 

MonkeyMiner PROCESS MINING helpt u niet alleen met het identificeren van processen, maar tevens met het in context plaatsen van de daadwerkelijk opeenvolgende stroom van handelingen binnen deze processen ten opzichte van de door u veronderstelde en wellicht gewenste te verrichten handelingen: praktische feiten tegenover theoretische aannames.

 

Met het door ons toegepaste algoritme levert de MonkeyMiner PROCESS MINING module de meest volledige resultaten op, die uiteindelijk leiden tot meer complete inzichten.

monkeymining_bar

Analyseer uw data

Met de MonkeyMiner PROCESS ANALYTICS module analyseert u heel eenvoudig de gevisualiseerde resultaten van MonkeyMiner PROCESS MINING. Afhankelijk van uw kennis van Data Science biedt de module verschillende mogelijkheden, vanaf basis tot geavanceerd, om inzicht te krijgen in uw eigen data en daarmee processen te verbeteren.

 

MonkeyMiner PROCESS ANALYTICS stelt u in staat om inzicht te krijgen in het verloop van de complexe stroom van bedrijfsprocessen binnen uw organisatie, waardoor u eenvoudig nieuwe patronen ontdekt en de eventuele bottlenecks identificeert. U wordt op een gebruiksvriendelijke en interactieve manier ondersteunt om met innovatieve visualisaties naar specifieke details te zoeken en door de data te bladeren. U plaatst hiermee uw data vanuit verschillende invalshoeken in de juiste context.

 

U kunt ook individuele processen en handelingen geavanceerd analyseren en statistische analyses op uw dataset uitvoeren. Hiermee wordt u een 360 graden inzicht geboden van uw bedrijfsproces en de verschillende data die zich in dit proces bevinden.

 

U en uw organisatie kunnen vervolgens oplossingsgericht acties ondernemen voor het verbeteren van uw bedrijfsprocessen waar nodig.

Presenteer uw data

Met de MonkeyMiner REPORTING module deelt u de inzichten en bevindingen uit het analyseproces snel en eenvoudig met collega’s.

 

Creëer eenvoudig rapportages en dashboards vanuit de verschillende invalshoeken, die de MonkeyMiner software u biedt. De visualisaties kunnen makkelijk geëxporteerd worden naar onder andere Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Adobe PDF en HTML.

 

U kunt zich vervolgens focussen op het presenteren van de bevindingen en het maken van de juiste keuzes om uw organisatie als geheel nog effectiever en efficiënter te maken.

Process Mining met MonkeyMiner!

Interesse in Process Mining en wil je het graag live in actie zien? Probeer MonkeyMiner gratis of vraag een demo aan.

Gratis proberen Demonstratie aanvragen
PROBEER MONKEYMINER NU GRATIS