monkeymining_bar

Masterclass Process Mining in de zorg

Datum: 10 december 2020

Tijdstip: 13:00u

Locatie: Online

Kosten: €150

Voor een effectieve en duurzame gezondheidszorg willen en moeten zorgorganisaties zich continu aanpassen aan de eisen van hun omgeving. Process Mining in de zorg is een ideale methodiek om een directe bijdrage te leveren bij het realiseren van deze doelen en het verbeteren van de zorgprocessen. Process Mining in de zorg verschaft inzichten in processen voor het aanpakken van grote uitdagingen als:

 

digitalisering van de zorg;
sterke toename van de zorgvraag;
complexe capaciteitsplanning van zorgverleners;
de veranderende houding van de patiënt;
onder druk staande zorgbudgetten.

 

Deze masterclass organiseren wij in samenwerking met Beter Healthcare.

Direct inschrijven

  Voornaam
  Achternaam
  Organisatie
  Functie
  Email
  Telefoonnummer
  Masterclass Process Mining in de zorg

  Wat is Process Mining?

  Process Mining is een techniek die zich richt op de combinatie van Data Science en Proces Management. Het helpt organisaties bij het ontdekken, monitoren én verbeteren van bedrijfsprocessen. De systemen die organisaties dagelijks gebruiken houden bij welke geautomatiseerde en handmatige activiteiten zijn verricht. Dit wordt opgeslagen in zogenaamde event logs of logfiles. Deze data is de motor voor Process Mining.

  Wat kun je met Process Mining doen?

  Veel organisaties zetten Process Mining in om een proces inzichtelijk te maken waar geen procesbeschrijving van is. In plaats van workshops te organiseren en interviews af te nemen, laat je de data voor zich spreken. Door op deze manier te werken kun je een snelle start maken en direct inzoomen op knelpunten en verbeteringen.

   

  Met behulp van data kun je inzicht krijgen in hoe het proces in de praktijk verloopt. Je kunt inzoomen op de oorzaken van problemen in je proces en hier vervolgens actief op sturen om je proces én de prestaties te verbeteren. Uiteraard biedt Process Mining ook ondersteuning om processen te visualiseren. Een visuele ondersteuning maakt het vaak makkelijker om met betrokkenen het gesprek aan te gaan en processen te optimaliseren.

  PROBEER MONKEYMINER NU GRATIS