monkeymining_bar

Klantloyaliteit verhogen

Als consumenten of bedrijven eenmaal klant zijn, wil je er alles aan doen om ze te behouden en de klantloyaliteit verhogen. Na aanschaf van jouw product of dienst verwachten klanten een voortzetting van je dienstverlening. Of het nu gaat om een vervolg aankoop of het verkrijgen van support, je klanten verwachten dat jouw communicatie, dienstverlening en aanbiedingen persoonlijk op hun situatie worden afgestemd.

 

Met Process Mining krijg je inzicht in welke marketingprocessen jou het meest opleveren, als het gaat om het transformeren van je klanten tot je loyale ambassadeurs. Tegelijkertijd kun je de klantwaarde van verschillende klantgroepen definiëren, om vast te stellen welke klanten de hoogste waarde voor je omzet vertegenwoordigen.

 

Als resultaat van Process Mining kun je de processen binnen jouw loyaliteitsprogramma inrichten voor de klanten die jou het meest opleveren. Denk bijvoorbeeld aan het belonen van klanten voor hun loyaliteit.

Klantloyaliteit verhogen

Voordelen klantloyaliteit verhogen met MonkeyMiner

Bepalen van de klantwaarde

Voorspel op basis van alle beschikbare data de “lifetime value” van ieder klant. Vergroot de marketing effectiviteit door de inspanning af te stemmen op de klanten die u het meest opleveren.

Klantgerichte marketing

Stem uw marketinginspanningen en dienstverlening af op de verwachting van de klant voor een optimale beleving.

Identificeer waardevolle prospects

Gebruik de profielen van de meest waardevolle klanten om nieuwe prospects te identificeren en te benaderen.

Verhogen van de omzet en marge per klant

Richt uw loyaliteitsprogramma op loyale klanten en maak ambassadeurs van ze.

PROBEER MONKEYMINER NU GRATIS