monkeymining_bar

Churn verlagen

De kosten om bestaande klanten te behouden zijn vaak minder hoog, dan de kosten om nieuwe klanten te werven. Het voorkomen dat klanten uw product of dienst niet meer afnemen is dan ook van groot belang. Uw churn verlagen is dan ook een eenvoudige manier om uw bedrijfsresultaat te verbeteren.

 

Met Process Mining kunt u de data van uw processen analyseren en krijgt u inzicht in de klanten die overwegen te vertrekken en waarom.

 

Als resultaat van Process Mining kan uw organisatie gerichte campagnes inrichten binnen uw klantcontact processen, die de loyaliteit van uw klanten verhogen. Hiermee kunt u voorkomen dat klanten overstappen naar een concurrent.

Churn verlagen

Voordelen churn verlagen met MonkeyMiner

Voorspellen van churn

Detecteer welke klanten over gaan stappen en waarom. Stem uw retentie processen hierop af, zodat klanten behouden blijven.

Verhogen van loyaliteit

Analyseer uw retentie processen, waardoor u uw loyaliteitsprogramma zo kunt afstemmen dat klanten met de juiste communicatie op het juiste moment uw meerwaarde ervaren.

Stroomlijnen van klantcontact

Identificeer waar en hoe klanten uw interactie en dienstverlening processen ervaren. Zorg voor focus op het verbeteren van die deelprocessen, die de meeste impact hebben.

PROBEER MONKEYMINER NU GRATIS